Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Aneta Gospičová
22. mája 2024, 17:33
Čas čítania 0:21

AKTUÁLNE: Pri Rimavskej Sobote natočili tornádo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z miesta nehlásia žiadne materiálne škody.

V blízkosti obce Kružno, ktorá sa nachádza pri Rimavskej Sobote, sa objavilo tornádo. iMeteo špecifikuje, že išlo o tornádo najslabšej úrovne, ktoré sa dotklo zemského povrchu. Z miesta nehlásia žiadne materiálne škody. 

Oblasťou sa pred 16.00 h prehnal silnejší búrkový systém. Ten priniesol intenzívne dažde, pri ktorých spadlo 20 až 30 mm zrážok.

22. mája 2024, 16:03 Čas čítania 0:23 Búrky sa znova preženú Slovenskom. SHMÚ vydal na najbližšie dni výstrahy Búrky sa znova preženú Slovenskom. SHMÚ vydal na najbližšie dni výstrahy

Počasie sa nasledujúce dni nezmení

Zajtra (23. mája) môžu Slováci očakávať búrky najmä v oblasti stredného Slovenska. Podľa meteorológov budú intenzívnejšie ako dnes. Počas piatka sa systém presunie na západ krajiny. SHMÚ vydal výstrahy prvého stupňa pre viaceré okresy. 

Späť
Zdieľať
Diskusia