Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
TASR
25. mája 2024 o 14:19
Čas čítania 0:29

Zdravotný stav Roberta Fica sa zlepšuje. Šutaj Eštok povedal, že premiér je o situácii na Slovensku informovaný

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zdravotný stav premiéra sa zlepšil, potvrdili to v sobotu lekári.

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica sa po minulotýždňovom útoku subjektívne zlepšil. Potvrdil to v sobotu tím ošetrujúcich lekárov. Informoval o tom tlačový odbor Úradu vlády SR.

„Po dnešnom konzíliu tím ošetrujúcich lekárov potvrdil subjektívne zlepšenie zdravotného stavu predsedu vlády SR Roberta Fica,“ uviedli z úradu vlády. Premiér je hospitalizovaný vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok doplnil, že premiér je informovaný o situácii v krajine. Jeho stav je stabilizovaný. Minister zatiaľ nemá informácie o jeho možnom návrate do výkonu funkcie. 

„Ako ho poznám, určite sa bude snažiť o návrat čo najskôr,“ povedal v relácii RTVS Sobotné dialógy. Fico podľa neho potrebuje pokoj. Myslí si, že banskobystrická nemocnica mu poskytuje priestor na čo najlepšie zotavenie.

Robert Fico.
Robert Fico. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia