Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. mája 2024 o 12:56
Čas čítania 0:47

Muž, ktorý sa so synom objavil pred Pellegriniho domom: 6-ročný syn sa iba hral na strieľačku, teraz má traumu a hrať sa už nechce

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Auto s mužom a chlapcom v kukle prechádzalo popri vile vo Vrakuni, ktorú Pellegrini využíva.

  • Pred domom Petra Pellegriniho uvideli auto, v ktorom sedeli otec a dieťa, ktoré v ruke držalo atrapu zbrane. Muž pre Televíziu JOJ povedal, že neurobili nič zlé a so synom sa hrali hru.
  • Šesťročný chlapec s kuklou vraj zbraňou mieril pred seba a nie na vilu vo Vrakuni, v ktorej Pellegrini býva.
  • Muž tvrdí, že išlo o obyčajnú hru a chlapec má vraj teraz traumu a viac sa na strieľačku hrať nechce.

Prečo je to dôležité: Po atentáte na Roberta Fica bezpečnostné zložky vnímajú každý pokus o vyhrážanie sa politikom koalície citlivo a veľmi vážne. V prípade, ak by bola ochranka situáciu označila za nebezpečnú, hra na strieľačku sa mohla zmeniť.

Citát: „Nič zlé som neurobil a môj syn tiež nie. Ak by vytiahli zbraň, zastavil by som,“ povedal pre televíziu. 

Širší kontext: Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odsúdil štvrtkový incident pred domom používaným zvoleným prezidentom Petrom Pellegrinim. Na aute tam prišiel muž, ktorý svoje dieťa zamaskované v kukle na zadnom sedadle nechal mieriť na dom atrapou zbrane. Incident zachytila bezpečnostná kamera.

27. júna 2024 o 14:30 Čas čítania 4:12 Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok Kritizovanú bratislavskú kaviareň ľudia obvinili, že okopírovala dizajn poľskej pekárne. Z Varšavy nám napísali, že to nie je ok

Polícia sa už prípadom zaoberá. Minister o tom informoval na piatkovom tlačovom brífingu. „Naozaj chceme testovať, či je polícia pripravená zasiahnuť?“ opýtal sa minister na tlačovej konferencii.  

eštok
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia