Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
4. júna 2024 o 21:02
Čas čítania 0:26

Datart a NAY sa spájajú. Na Slovensku a v Česku plánujú zjednotiť všetky predajne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po novom vznikne zoskupenie NAY-DATART.

Zlínska skupina HP Tronic, ktorá vlastní sieť predajní Datart a ETA, a skupina NAY, ktorá vlastní predajne NAY a Electro World, vytvoria holding. Český úrad pre ochranu hospodárskej súťaže (ÚOHS) a slovenský Protimonopolný úrad (PMÚ) ich spojenie schválili, informujú tvnoviny.sk.

Po novom vznikne zoskupenie NAY-DATART, ktoré zjednotí všetky predajne na Slovensku pod značku NAY a v Českej republike pod značku DATART. Zmeny neovplyvnia zmluvné záväzky a ani reklamačné podmienky.

„Práve povolenie spojenia zo strany ÚOHS v Českej republike a PMÚ na Slovensku bolo kľúčovou podmienkou uskutočnenia nášho zámeru, ktorý začneme v nadchádzajúcich týždňoch postupne realizovať. Prvým  krokom je príprava detailného plánu ďalšieho postupu,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti HP TRONIC Daniel Večeřa.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia