Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
5. júna 2024 o 14:10
Čas čítania 0:34

Robert Fico by sa mohol uzdraviť skôr, než sme čakali, vyhlásil Robert Kaliňák

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Robert Kaliňák včera informoval, že Robert Fico by sa mohol úplne zotaviť už na jeseň tohto roku. Podľa dnešných informácií by však k zotaveniu mohlo prísť ešte skôr.

  • K úplnému zotaveniu premiéra Roberta Fica by mohlo prísť skôr, ako sa pôvodne odhadovalo.
  • Jeho zdravotný stav sa naďalej zlepšuje. 
  • Premiéra budú ambulantne ošetrovať v bratislavskej Nemocnici sv. Michala.

Prečo je to dôležité: Premiér Robert Fico utrpel viacero závažných zranení. Strelec mu zasiahol pohybové ústrojenstvo, tráviaci trakt aj ruku. V nemocnici strávil 15 dní. V súčasnosti je v domácej liečbe, jeho zdravotný stav sa naďalej zlepšuje.

Citát: „Väčšina závažných komplikácií, ktorým sme čelili na začiatku, pominula, teraz vznikajú otázky, ktoré sa týkajú rekonvalescencie, ale tá by mohla byť napokon aj rýchlejšia, ako sme pôvodne predpokladali,“ uviedol Kaliňák.

Širší kontext: Minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD) včera oznámil, že by sa premiér Fico mohol plnohodnotne zotaviť už na jeseň. Dnes však informoval, že k rekonvalescencii by mohlo dôjsť skôr, než sa pôvodne očakávalo.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

31. mája 2024 o 18:22 Čas čítania 0:43 Ficov plnohodnotný návrat do funkcie nepríde ešte dlhé mesiace: Blanár hovoril o premiérovom stave na rokovaní v Prahe Ficov plnohodnotný návrat do funkcie nepríde ešte dlhé mesiace: Blanár hovoril o premiérovom stave na rokovaní v Prahe
29. mája 2024 o 11:47 Čas čítania 0:37 Robertovi Ficovi päťkrát prestrelili tenké črevo. Podľa Erika Kaliňáka chýbali len milimetre od fatálnych následkov Robertovi Ficovi päťkrát prestrelili tenké črevo. Podľa Erika Kaliňáka chýbali len milimetre od fatálnych následkov
29. mája 2024 o 10:17 Čas čítania 0:29 PRIESKUM: Vyše polovica Slovákov vidí za motiváciou atentátnika opozíciu, protesty a mainstreamové médiá PRIESKUM: Vyše polovica Slovákov vidí za motiváciou atentátnika opozíciu, protesty a mainstreamové médiá
Domov
Zdieľať
Diskusia