Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
5. júna 2024 o 20:21
Čas čítania 0:32

Muž v Bratislave prenasledoval 13-ročné dievča. Na ceste zo školy pred ním začal onanovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Policajti chytili muža, ktorý prenasledoval a sexuálne obťažoval maloletú školáčku.

  • Muž v Bratislave prenasledoval len 13-ročné dievča.
  • Na ceste zo školy pred ňou začal onanovať.
  • Polícia v prípade obvinila 32-ročného Ladislava P.

Prečo je to dôležité: Polícia pravidelne informuje verejnosť o prípadoch sexuálneho obťažovania. Medializácia slúži na zvýšenie povedomia občanov.

Citát: „Obvinený muž mal v piatok 31. mája v popoludňajších hodinách prenasledovať 13-ročné dievča, žiačku jednej zo základných škôl v treťom Bratislavskom okrese, cestou zo školy domov. Počas prenasledovania si rozopol nohavice a začal onanovať, pričom dievča obehol a v konaní pokračoval v jej bezprostrednej blízkosti. Dievčaťu sa podarilo z miesta utiecť,“ ozrejmil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.


Širší kontext: Incident sa stal v piatok 31. mája za bieleho dňa. Policajtom sa muža podarilo v priebehu pár dní chytiť. Momentálne sa nachádza v cele policajného zaistenia. O jeho vine či nevine rozhodne súd. Páchateľovi hrozí 3-ročné väzenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia