Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
12. júna 2024 o 19:45
Čas čítania 0:33

FOTO: Polícia pátra po očitých svedkoch atentátu na premiéra. Zverejnili ich fotografie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Polícia pátra po dvoch svedkoch májového atentátu v Handlovej.

  • Polícia pátra po dvoch svedkoch májového atentátu na premiéra Roberta Fica v Handlovej.
  • Polícia sa so žiadosťou o spoluprácu obracia aj na verejnosť. Informuje o tom na sociálnej sieti, kde zverejnila ich fotografie.

Prečo je to dôležité: Polícia môže na základe výpovedí očitých svedkov zistiť viac o atentáte na premiéra Roberta Fica.

Citát: „Žiadame občanov o stotožnenie osôb, ktoré mali byť svedkami udalosti v Handlovej, aby informácie k týmto osobám oznámili na linke 158 alebo aby sa osoby na fotografiách prihlásili na najbližšom oddelení polície,“ uvádza polícia.

Širší kontext:  Premiéra 15. mája po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej vážne postrelil 71-ročný muž. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby. 

Premiér mal päťkrát prestrelené tenké črevo. Má narušené pohybové ústrojenstvo a tráviaci trakt. Aktuálne sa zotavuje vo svojom byte.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj si tieto články:

12. júna 2024 o 14:51 Čas čítania 0:54 Vláda schválila návrh bezpečnostných opatrení lex atentát: politici chcú obmedziť zhromaždenia, budú platiť prísne obmedzenia Vláda schválila návrh bezpečnostných opatrení lex atentát: politici chcú obmedziť zhromaždenia, budú platiť prísne obmedzenia
12. júna 2024 o 16:07 Čas čítania 1:08 Bývanie aj doživotný plat. Toto chce vláda pre premiéra aj predsedu vlády, ktorý splní špeciálnu podmienku Bývanie aj doživotný plat. Toto chce vláda pre premiéra aj predsedu vlády, ktorý splní špeciálnu podmienku
11. júna 2024 o 13:37 Čas čítania 0:41 Doživotný plat, auto a ochranka. Koalícia chce po atentáte zvýhodniť predsedu vlády aj parlamentu, toto sú detaily Doživotný plat, auto a ochranka. Koalícia chce po atentáte zvýhodniť predsedu vlády aj parlamentu, toto sú detaily

Domov
Zdieľať
Diskusia