Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
14. júna 2024 o 15:09
Čas čítania 0:39

Bratislava už v sobotu otvorí sezónu kúpalísk. Zmenia sa v porovnaní s minulým rokom ceny?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Mesto Bratislava otvorí v sobotu 15. júna viaceré kúpaliská.

  • V sobotu 15. júna predpoludním sa otvoria bratislavské mestské kúpaliská Rosnička, Tehelné pole, v Lamači i Krasňanoch, podobne aj prírodné kúpalisko Zlaté piesky.
  • Túto sezónu do zoznamu pribudne aj kúpalisko Mičurín, spolu s kúpaliskom Rača a Delfín by malo byť otvorené následne v júni.
  • Ceny sa v porovnaní s minulým rokom nezmenia.

Prečo je to dôležité: Otváranie kúpalísk prispieva k zvýšeniu kvality života v meste a podporuje zdravý a aktívny životný štýl jeho obyvateľov.

Citát: „Od 9.00 h začnú vítať prvých návštevníkov na kúpaliskách Rosnička, Tehelné pole, v Lamači i Krasňanoch, rovnako na prírodnom kúpalisku Zlaté piesky,“ informovala Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR Bratislavy.

Širší kontext: Riaditeľ STaRZ Ladislav Križan pripomenul, že mestská organizácia pred otvorením sezóny investovala okrem rekonštrukcie niektorých bazénov a technológií aj do údržby areálov a sociálnych zariadení či nových prvkov.


„Na vybraných kúpaliskách spúšťame túto sezónu aj používanie vratných pohárov v rámci gastroponuky,“ dodal Križan. Vysvetlil, že krok je reakciou na neustále sa zvyšujúci odpad z gastroprevádzok.

Anketa:
Chodíš cez leto na kúpaliská?
Áno, navštevujem ich často.
Raz za čas.
Túto aktivitu vynechávam.
Áno, navštevujem ich často.
64 %
Raz za čas.
27 %
Túto aktivitu vynechávam.
9 %
Tehelné pole
Zdroj: Refresher/Eduard Starkbauer
Domov
Zdieľať
Diskusia