Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
17. júna 2024 o 14:55
Čas čítania 0:31

Kuchára Jozefa obžalovali. Za vraždu partnerky na Prievozskej ulici mu hrozí doživotie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V prípade vraždy na Prievozskej v Bratislave podali obžalobu na Jozefa H.

Prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava podal obžalobu na obvineného Jozefa H. v prípade vraždy jeho partnerky na Prievozskej ulici v Bratislave. Spôsob vraždy bol výrazne brutálny. Vyšetrovatelia našli v byte vyrezané viaceré orgány obete vrátane srdca.

Obžalobu podali na Mestský súd Bratislava I pre skutok právne kvalifikovaný ako obzvlášť závažný zločin vraždy, povedala hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.

Podľa prokuratúry mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. „Posúdenie otázky viny a prípadného trestu bude predmetom konania na súde, v rámci ktorého bude prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava prezentovať svoj skutkový, právny a procesný pohľad v trestnej veci,“ priblížila hovorkyňa.

Polícia v januári informovala o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. Podozrivého neskôr zadržali, po obvinení ho súd vzal do väzby.

Kuchár Jožko
Zdroj: kucharjozko.webnode.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia