Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
19. júna 2024 o 20:00
Čas čítania 0:32

Exposlanec Pčolinský si založil účet na Hero Hero, od občanov si pýta 9 eur. Sľubuje, že bude odhaľovať zábery zo zákulisia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Exposlanec Peter Pčolinský v máji ukončil pôsobenie v Sme rodina.

Bývalý poslanec Národnej rady SR Peter Pčolinský po ukončení kariéry v Sme rodina zverejnil na sociálnej sieti príspevok, v ktorom prezentuje svoj nový profil na platforme Hero Hero. Avizuje, že odberatelia sa môžu tešiť na zákulisie politiky, ktoré sa nikdy nemalo dostať na verejnosť. Musia však najprv zaplatiť 9 eur za odber. 

Hnutie Sme rodina sa na sociálnej sieti dištancovalo od iniciatív svojho bývalého člena.

„Založil som účet na herohero, kde chcem postupne pridávať rôzne fotky, rôzne videá, možno nejaké nahrávky a chcem sa najmä občas vyjadriť k tomu, čo rozprávajú niektorí politici, pretože keď čítam a počúvam vyjadrenia niektorých svojich bývalých ‚koaličných partnerov‘, tak chce sa mi vracať,“ napísal na Instagrame. 

Pčolinský tvrdí, že je zamestnaný a nie je odkázaný na 9 eur. V súčasnosti ho odoberá 22 ľudí. 

Peter Pčolinský po pár hodinách instagramový príspevok odstránil. 

heroheropeter pcolinsky
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia