Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. júna 2024 o 11:10
Čas čítania 0:27

Európsky Boeing 777 musel núdzovo pristáť. Do cieľovej destinácie nedorazil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pasažieri Boeingu 777 zažili nečakané pristátie. Namiesto Brazílie pristali v Amsterdame.

Lietadlo Boeing 777 sa v nedeľu 40 minút po odlete muselo vrátiť z bezpečnostných dôvodov na letisko Schiphol v Amsterdame. Lietadlo holandskej leteckej spoločnosti KLM smerovalo do brazílskeho Ria de Janeiro. Počas preletu nad Belgickom bola nahlásená technická chyba.


Lietadlo vypustilo nad Severným morom prebytočné palivo a bezpečne pristálo v Amsterdame. Pasažieri neboli vystavení nijakému nebezpečenstvu, uviedli aerolínie KLM pre ANP. Bližšie informácie o podstate hlásenej chyby lietadla neboli zverejnené.


Na letisku v Amsterdame boli počas pristávania v pohotovosti záchranné zložky pre prípad núdze. V takýchto prípadoch ide o rutinné opatrenie. Podľa KLM mali cestujúci z tohto letu ešte v nedeľu odletieť do Brazílie iným lietadlom. Počet pasažierov, ktorých sa incident dotkol, zverejnený nebol.

Domov
Zdieľať
Diskusia