Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Nina Miščíová
25. júna 2024 o 16:55
Čas čítania 0:36

VIDEO: Policajtov zaujala divoká jazda vodiča na bratislavskej ulici. Muž mal pri sebe vrecúška s bielym práškom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Vodič na Rožňavskej ulici si užíval divokú jazdu. Policajnej hliadke dobrovoľne odovzdal biely prášok vo vrecku.

  • Policajná hliadka v nedeľu zadržala muža, ktorý si užíval divokú jazdu na Rožňavskej ulici v Bratislave. Krvné testy neskôr preukázali prítomnosť omamných látok. 
  • Muž nebezpečne zrýchlil pred zákrutou a následne dostal šmyk, informovala polícia na sociálnej sieti.
  • Vodič podozrivého vozidla značky Mercedes Benz C200 mal pri sebe štyri vrecká neznámej kryštalickej látky.

Prečo je to dôležité: Nebezpečnou a neohľaduplnou jazdou ohrozil vodič nielen seba, ale aj okolie. Vnímanie ľudí pod vplyvom omamných látok je výrazne zhoršené, práve preto je riadenie dopravného prostriedku v takom stave neprípustné.

Citát: „Vodič bol následne obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušný policajný útvar, pričom po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II,“ informovala polícia. 

Širší kontext: Podozrivý vodič bol v čase jazdy pod vplyvom metamfetamínu a amfetamínu. Muž policajtom dobrovoľne odovzdal štyri vrecká s neznámou bielou kryštalickou látkou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia