Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. júla 2024 o 19:20
Čas čítania 0:30

Vo viedenskom hoteli našli mŕtve telo mladého Slováka. Okolnosti dokazujú, že ide o vraždu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hotel, v ktorom Slováka zavraždili, sa nachádza len 200 metrov od policajnej stanice.

Mŕtve telo mladého stavebného robotníka zo Slovenska objavili v stredu predpoludním v hotelovej izbe v rakúskej metropole Viedeň. Podľa polície 29-ročný muž zomrel cudzím zavinením. Agentúra APA s odvolaním sa na svoje zdroje uvádza, že bol dobitý na smrť.

Jeho telo našiel kolega 

Obeť našiel v hoteli vo viedenskom obvode Alsergrund v blízkosti železničnej stanice Franz-Josefs-Bahnhof kolega, ktorý Slováka šiel hľadať po tom, čo sa ráno nedostavil do práce.

Kolega privolal lekára, ktorý už iba skonštatoval smrť muža. Polícia v stredu vypočula svedkov a preskúmala aj záznamy z bezpečnostnej kamery v hoteli. Páchateľ nateraz ostáva neznámy.

Podľa mediálnych informácií pracovala obeť na stavenisku pri železničnej stanici, polícia to však bezprostredne nepotvrdila. Spomínaný hotel nie je veľký; disponuje 167 izbami a nachádza sa iba 200 metrov od policajnej stanice.

Domov
Zdieľať
Diskusia