Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. júla 2024 o 8:28
Čas čítania 0:26

Slováka Denisa priviezol dnes ráno na bratislavské letisko vládny špeciál. Jeho stav sa stále zlepšuje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovák Denis sa zranil v čínskom Macau. Takmer 40 dní bol v bezvedomí.

Študenta Denisa, ktorý sa nešťastne zranil v čínskom Macau, priviezol v pondelok ráno 29. júla vládny špeciál na bratislavské letisko. Na palube lietadla s ním cestovali aj jeho rodičia a zdravotní špecialisti, informujú tvnoviny.sk.

Mladého muža transportovali z letiska do trnavskej nemocnice, kde budú niekoľko dní sledovať jeho zdravotný stav. Denisov stav sa postupne zo dňa na deň zlepšuje. 

Slovák Denis sa zrejme zranil na eskalátore. Údajne z neho spadol na hlavu, ktorú mal celú zakrvavenú. Podľa jeho matky bol zrejme vo veľkom šoku, pretože na mieste nechal aj ruksak a utekal smerom von. Tam spadol a narazil hlavou do autobusu. Po vážnom úraze ležal takmer štyridsať dní v bezvedomí.

13. júna 2024 o 16:30 Čas čítania 5:02 26-ročný Denis leží v bezvedomí v čínskej nemocnici. Jeho matka a sestra nám povedali, čo sa mu stalo a ako ich šokovali lekári 26-ročný Denis leží v bezvedomí v čínskej nemocnici. Jeho matka a sestra nám povedali, čo sa mu stalo a ako ich šokovali lekári

Domov
Zdieľať
Diskusia