Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
31. júla 2024 o 12:46
Čas čítania 0:23

Slováci môžu mať doma nebezpečnú predlžovačku. Hrozí zasiahnutie elektrickým prúdom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Inšpekcia odporúča výrobok prestať používať.

Slovenská obchodná inšpekcia varuje spotrebiteľov pred nebezpečným výrobkom Predlžovací prívod GOSUND, model: P1. Ide o predlžovačku bielej farby s dĺžkou 1,5 m s tromi zásuvkami, tromi USB portmi a vypínačom. Inšpekcia varuje, že pri používaní hrozí nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom.

„Slovenská obchodná inšpekcia uložila kontrolovanej osobe povinné opatrenia, ktorými zabránila ďalšiemu sprístupňovaniu nebezpečného výrobku na trhu, zabezpečila jeho stiahnutie z trhu, ako aj informovanie spotrebiteľov o tomto nebezpečnom výrobku,“ píše inšpekcia.

V dôsledku nedostatočnej konštrukcie zásuviek je možný prístup k živým častiam. Inšpekcia odporúča spotrebiteľom, ak si tento výrobok zakúpili, aby ho vo vlastnom záujme prestali používať.

nebezpečný výrobek, predlzovaknebezpečný výrobek, predlzovaknebezpečný výrobek, predlzovaknebezpečný výrobek, predlzovak
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia