Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. augusta 2024 o 7:32
Čas čítania 0:34

Časť diaľnice pred Bratislavou bude v nedeľu uzavretá. Policajti zverejnili obchádzkovú trasu (+ mapa)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti vodičom radí, aby na danom úseku zvýšili svoju pozornosť.

  • Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave upozorňuje na úplnú uzávierku diaľnice D1 v úseku od 14. kilometra po 27. kilometer v smere z Bratislavy do Trnavy.
  • Obmedzenie bude trvať v nedeľu 4. augusta od 3.00 h do poludňajších hodín, informujú policajti na Facebooku.

Prečo je to dôležité: Včasné informovanie o uzavretej diaľnici umožňuje vodičom naplánovať si cestu, aby sa mohli pripraviť na zmenu trasy.

Citát:„Počas úplnej uzávierky diaľnice D1 bude obchádzková trasa vedená cez výjazd na Ivanku pri Dunaji a následne po ceste č. I/61 – Bernolákovo – Veľký Biel – Senec – cesta č. II/503 a opäť vjazd na diaľnicu D1,“ vysvetľujú policajti v statuse.

Širší kontext: Policajti upozorňujú vodičov, aby v prípade, že plánujú jazdu týmto úsekom, vyrazili v predstihu. Polícia pripomína, že dôležitá je trpezlivosť a opatrnosť. Šoféri by so sebou mali mať dostatočné množstvo tekutín v prípade, že sa zdržia v dlhšej kolóne.

Domov
Zdieľať
Diskusia