Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. augusta 2024 o 18:04
Čas čítania 0:26

VIDEO: Párik súložil za bieleho dňa v centre Bratislavy. Nevyrušil ich ani príchod mestskej polície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Dvojicu netrápilo ani denné svetlo či mnohí svedkovia.

Dvojica sa v piatok 2. augusta zhruba o 20.00 h oddávala verejnému sexu v Bratislave na Kamennom námestí. Prípad riešila aj bratislavská mestská polícia.

26. júla 2023 o 9:30 Čas čítania 3:52 Sex na lúke, v aute či na verejnom WC: Aké sú pravidlá, aká ti hrozí pokuta a za akých okolností by ťa to mohlo dostať do basy Sex na lúke, v aute či na verejnom WC: Aké sú pravidlá, aká ti hrozí pokuta a za akých okolností by ťa to mohlo dostať do basy

Užívajúci si pár vôbec netrápilo, že súložili za bieleho dňa uprostred plného námestia ľudí, ktorí sa len neveriacky pozerali, alebo si súlož dvojice začali rovno natáčať. Dvojicu podľa záberov z Kamenného námestia nevyrušil pri ich činnosti ani príchod mestskej polície. 

„Mestská polícia Bratislava zasahovala voči dvojici ľudí na Kamennom námestí v piatok 2.8.2024 krátko po ôsmej hodine večer, ktorí boli podozriví zo spáchania trestného činu podľa § 364 Výtržníctvo bod e) vyvoláva verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku alebo vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu alebo iných patologických sexuálnych praktík,“ informovala mestská polícia.
Domov
Zdieľať
Diskusia