Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
4. augusta 2024 o 14:01
Čas čítania 0:22

Stovky Slovákov je uväznených v známom tureckom letovisku. Na let čakajú desiatky hodín

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Noc strávili na letisku s bagetou a nealkom.

Stovky Slovákov zažívajú na známom letovisku nepríjemnú situáciu. Lety z tureckej Antalye na Slovensko meškajú desiatky hodín, dôvodom je vraj porucha lietadla spoločnosti Smartwings, informovali tvnoviny.sk.

5. augusta 2024 o 14:20 Čas čítania 0:34 Ďalší Slováci zostali visieť na letisku a prišli o peniaze. Nechali sa oklamať falošnou cestovnou kanceláriou Ďalší Slováci zostali visieť na letisku a prišli o peniaze. Nechali sa oklamať falošnou cestovnou kanceláriou

Približne dve stovky Slovákov mali odletieť v sobotu o 16:15. Po 2,5-hodinovom meškaní konečne nastúpili do lietadla. Odletieť sa im však ani po hodine a pol nepodarilo. 

Následne preto presunuli Slovákov do letiskovej haly, kde im ponúkli nealko a bagetu. Po dlhých hodinách čakania im delegátky oznámili, že v Turecku strávia ďalšiu noc.  „Na hotel sme sa dostali asi o pol tretej,“ opísala situáciu dovolenkárka pre portál.

lietadlo
Zdroj: Unsplash/Toa Heftiba
Domov
Zdieľať
Diskusia