Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
9. augusta 2024 o 10:50
Čas čítania 0:46

Viedeň ponúka fanúšikom Taylor Swift malé odškodnenie za zrušené koncerty. Stačí sa preukázať vstupenkou

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

„Swifties“ môžu využiť viaceré zľavy, či dať si zadarmo hamburger vo vychytenom burger shope.

  • V snahe zmierniť sklamanie fanúšikov americkej speváčky Taylor Swift zo zrušenia jej troch koncertov ponúka rakúska metropola Viedeň malé „odškodnenie“.
  • Každý, kto predloží vstupenku, si môže dať zadarmo hamburger vo vychytenom burger shope. Niektoré reštaurácie ponúkajú „Swifties“, ako sa prezývajú fanúšikovia speváčky, nápoje zdarma. Nemenovaný reťazec kaviarní sa pridal s grátis kávou.
  • Kto má záujem o umenie, môže so vstupenkou zadarmo navštíviť slávnu galériu umenia Albertina. Istý vintage obchod ponúka zľavu 20 percent na ponúkaný použitý tovar.
  • V ústrety fanúšikom vyšli aj viedenské kúpaliská: So vstupenkou je možné v piatok, sobotu a nedeľu navštíviť nekryté kúpaliská za výhodnú cenu 2,60 eura.

Prečo je to zaujímavé: Mesto sa aktívne snaží zmierniť sklamanie fanúšikov a premeniť negatívnu situáciu na niečo pozitívne.

Širší kontext: Stovky fanúšikov Taylor Swift sa so zrušením koncertov vyrovnali po svojom a pri Dóme svätého Štefana vo Viedni si spoločne zaspievali niektoré hity americkej megahviezdy.

14. septembra 2024 o 18:30 Čas čítania 2:02 FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 € FOTO: OUTFIT CHECK zo Žúru na zámku: Bunda od väzňa či perly za 550 €

Koncerty sa mali konať 8., 9. a 10. augusta na viedenskom Štadióne Ernsta Happela. Zrušené boli v stredu po tom, ako rakúska polícia informovala o zadržaní dvoch osôb, ktoré chceli zaútočiť nožmi, mačetami a podomácky vyrobenými výbušninami na ľudí pred štadiónom.

Prečítaj si aj tieto články:

7. augusta 2024 o 22:42 Čas čítania 1:03 Taylor Swift ruší 3 vypredané koncerty vo Viedni. Hrozili teroristické útoky Taylor Swift ruší 3 vypredané koncerty vo Viedni. Hrozili teroristické útoky
8. augusta 2024 o 13:40 Čas čítania 0:43 Slovenská polícia reaguje na zrušený koncert Taylor Swift. Bezprostredná hrozba teroristického útoku na Slovensku nehrozí Slovenská polícia reaguje na zrušený koncert Taylor Swift. Bezprostredná hrozba teroristického útoku na Slovensku nehrozí
8. augusta 2024 o 12:38 Čas čítania 0:50 Slovenská influencerka si kvôli koncertu Taylor Swift o rok posunula tehotenstvo. „Swifties“ smútia pre zrušenú šou Slovenská influencerka si kvôli koncertu Taylor Swift o rok posunula tehotenstvo. „Swifties“ smútia pre zrušenú šou
taylor swift
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia