Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. augusta 2024 o 15:17
Čas čítania 0:34

Milan Ondrík poslal odkaz Lukášovi Machalovi: „Áno, pán Machala, mám zbraň! Volá sa talent!“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ondrík zareagoval na sugestívnu otázku Lukáša Machalu.

  • Známy herec Milan Ondrík reagoval na vyjadrenie generálneho tajomníka služobného úradu rezortu kultúry Lukáša Machalu, ktorý ho na svojom telegramovom účte prirovnal k Mikulášovi Černákovi.
  • Ondríka sa tiež spýtal či „v záujme ochrany progresívnej slobody a demokracie” vytiahne na vládnych politikov zbraň.
  • Ondrík Machalovi odkázal, že jeho zbraňou je talent.

Citát: „Áno, pán Machala, mám zbraň! Volá sa talent! Vy takú nemáte, nemali ste a ani mať nikdy nebudete!“ napísal na Instagrame. 

15. augusta 2024 o 9:30 Čas čítania 7:04 Monika bola Černákovou osobnou stylistkou: Raz sa ma jeho spoločník opýtal, či som je**utá, že to si nikdy neoblečie (Rozhovor) Monika bola Černákovou osobnou stylistkou: Raz sa ma jeho spoločník opýtal, či som je**utá, že to si nikdy neoblečie (Rozhovor)

Širší kontext: Milan Ondrík vo svojom statuse Lukáša Machalu vysmial aj za to, že videl jeho rozhovor napriek tomu, že podľa vlastných slov nečíta Denník N. Generálny tajomník služobného úradu rezortu je dlhodobým kritikom médií. Novinárov z Denníka N v minulom roku nazval „chazarskými trapkami od Sereša“. Obdobný postoj k Denníku N a mnohým ďalším médiám hlavného prúdu zastáva aj ministerka kultúry Martina Šimkovičová.

Prečítaj si aj tieto články: 

15. augusta 2024 o 8:37 Čas čítania 1:09 Milan Ondrík skritizoval vládu. Lukáš Machala ho prirovnal k Mikulášovi Černákovi a spýtal sa, či aj on „vytiahne zbraň“ Milan Ondrík skritizoval vládu. Lukáš Machala ho prirovnal k Mikulášovi Černákovi a spýtal sa, či aj on „vytiahne zbraň“
11. augusta 2024 o 15:12 Čas čítania 0:22 „Denník N na školách skončí“, odkazuje Machala na Telegrame. Nepáčia sa mu tieto témy „Denník N na školách skončí“, odkazuje Machala na Telegrame. Nepáčia sa mu tieto témy
12. augusta 2024 o 13:00 Čas čítania 0:42 Šimkovičová a Machala chcú trestať svojich kritikov: „Budete platiť odškodné, všetci, čo ste drzí“ Šimkovičová a Machala chcú trestať svojich kritikov: „Budete platiť odškodné, všetci, čo ste drzí“
milan ondrík
Zdroj: Instagram/@milan_ondrik_official
Domov
Zdieľať
Diskusia