Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. augusta 2024 o 8:37
Čas čítania 1:09

Milan Ondrík skritizoval vládu. Lukáš Machala ho prirovnal k Mikulášovi Černákovi a spýtal sa, či aj on „vytiahne zbraň“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Lukáš Machala naznačuje, že herec možno na vládu možno raz ako správny gangster vytiahne zbraň.

  • Generálny tajomník služobného úradu rezortu kultúry Lukáš Machala na svojom telegramovom účte položil sugestívnu otázku, či Milan Ondrík, ktorý si zahral vo filme mafiána Mikuláša Černáka, môže na vládnych predstaviteľov jedného dňa vytiahnuť zbraň.
  • Narážal tým na rozhovor v Denníku N, v ktorom Ondrík povedal, že sa pri vláde súčasnej koalície obáva o budúcnosť Slovenska.
  • Ondrík povedal, že vo vláde sedia zlí ľudia, ktorí klamú. Machala sa však pýta, či to nie je práve herec Ondrík, ktorý je „zlý a klamár“.

Prečo je to dôležité: Vládni predstavitelia využívajú atentát na Roberta Fica a obviňujú opozíciu a média z toho, že v Slovákoch vzbudzujú nenávisť. Koalícia včera podala vyhlásenie, v ktorom uviedla, že ak dôjde k ďalšiemu atentátu alebo útoku na predstaviteľa vládnej koalície, plnú zodpovednosť ponesie opozícia.

15. augusta 2024 o 9:30 Čas čítania 7:04 Monika bola Černákovou osobnou stylistkou: Raz sa ma jeho spoločník opýtal, či som je**utá, že to si nikdy neoblečie (Rozhovor) Monika bola Černákovou osobnou stylistkou: Raz sa ma jeho spoločník opýtal, či som je**utá, že to si nikdy neoblečie (Rozhovor)

Citáty: „Mr. Milan Ondrík sa tak vcítil do role mafiánskeho bossa Mikiho Černáka, že sa ním už stal aj v súkromí.“

„Naznačuje tým pán Ondrík/Černák, že nabudúce ako správny drsniak vytiahne v záujme ochrany ‚progresívnej slobody a demokracie” azda na nás aj zbraň?‘“ pýtal sa Machala na Telegrame.

Širší kontext: Lukáš Machala je dlhodobým kritikom Denníka N. Len pred pár dňami sa vyjadril, že chce zrušiť vzdelávacie materiály o Slovenskom národnom povstaní, ktoré denník plánoval rozdať stredným školám. Machala okrem toho v minulosti nazval redaktorov Denníka N „chazarskými trapkami od Sereša“

Generálny tajomník služobného úradu rezortu spolu s ministerkou Martinou Šimkovičovou odmietajú akúkoľvek kritiku ich práce. „Verejne im odkazujem: váš čas, že nás verejne dehonestujete a znevažujete, najmä pani ministerku, už skončil,“povedal Machala pre konšpiračné médium Infovojna.

Machala so Šimkovičovou tvrdia, že chcú zasiahnuť proti novinárom a „drzým, primitívnym krikľúňom“. Spomenuli aj Denník N, ktorý podľa ministerky vedie proti rezortu kultúry štvavú kampaň a klame.

Prečítaj si aj tieto články: 

11. augusta 2024 o 15:12 Čas čítania 0:22 „Denník N na školách skončí“, odkazuje Machala na Telegrame. Nepáčia sa mu tieto témy „Denník N na školách skončí“, odkazuje Machala na Telegrame. Nepáčia sa mu tieto témy
12. augusta 2024 o 13:00 Čas čítania 0:42 Šimkovičová a Machala chcú trestať svojich kritikov: „Budete platiť odškodné, všetci, čo ste drzí“ Šimkovičová a Machala chcú trestať svojich kritikov: „Budete platiť odškodné, všetci, čo ste drzí“
15. júna 2024 o 10:58 Čas čítania 1:02 Syn Lukáša Machalu údajne okradol v bratislavskej Dúbravke staršiu paniu. Strhol jej vraj kabelku a utiekol preč Syn Lukáša Machalu údajne okradol v bratislavskej Dúbravke staršiu paniu. Strhol jej vraj kabelku a utiekol preč
Domov
Zdieľať
Diskusia