Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
19. augusta 2024 o 10:32
Čas čítania 0:38

Diskusná relácia O 5 minút 12 má nového moderátora. Makaru a Jančkárovú nahradí bývalý redaktor TV Markíza

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Moderátora na obrazovkách uvidíš od septembra.

V diskusnej relácii Slovenskej televízie a rozhlasu (STVR) O 5 minút 12 bude od septembra vítať hostí nový moderátor Marek Gudiak.


Gudiak doteraz pôsobil v reláciách Ekonomika 24 a Týždeň v ekonomike na spravodajskom okruhu :24. Moderovanie hlavnej politickej diskusie STVR vníma ako osobnú a profesionálnu výzvu. Pred nástupom do STVR pôsobil v TV Markíza. „Uvedomujem si veľkú zodpovednosť, ktorú mám voči divákom, obzvlášť v tejto dobe, keď sa spoločnosť potrebuje spájať a politika ju často rozdeľuje,“ zdôraznil.


Gudiak na moderátorskom poste strieda Mareka Makaru a Martu Jančkárovú. Makara sa na základe vlastnej žiadosti chce viac sústrediť na prácu na spravodajskom okruhu :24. Jančkárová dostala ponuku zo strany STVR pracovať na iných projektoch. S oboma telerozhlas naďalej ráta. „Prácu oboch si vážime, sú to dlhoroční profesionáli,“ zdôraznila poverená šéfka spravodajstva STVR Mária Hlucháňová.


Rozhlasovú diskusnú reláciu Sobotné dialógy bude od štartu jesennej vysielacej štruktúry i naďalej viesť moderátor Slovenského rozhlasu Matej Baránek, ktorý v relácii pôsobil aj pred letnou prestávkou.

 

Marek Gudiak.
Marek Gudiak. Zdroj: STVR
Domov
Zdieľať
Diskusia