Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
21. augusta 2024 o 7:52
Čas čítania 0:25

Slováci už nemusia tráviť dlhé minúty čakaním v rade. Slovenská pošta prichádza s veľkou novinkou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zásielku môžu po novom podať klienti z pohodlia domova.

Slovenská pošta sa rozhodla modernizovať svoje služby. Prichádza s novinkou, ktorá poteší najmä fanúšikov platby kartou. Kartou, mobilom či hodinkami po novom klienti zaplatia u každého doručovateľa zásielky, informuje spoločnosť na webe.

Zmenu pošta zrealizovala najmä vďaka multifunkčným zariadeniam, ktorými plánuje vybaviť každého doručovateľa. Nové zariadenie nahradí skener QR/čiarových kódov, ktorý slúžil na skenovanie zásielok, platobný terminál, bezpečnostný prvok na oznamovanie mimoriadnej udalosti a samotné zariadenie plní funkciu mobilného telefónu.

Novinkou je aj podanie zásielky priamo u doručovateľa. Po novom tak klienti nemusia merať cestu na poštu, ale môžu podať zásielku priamo z pohodlia domova.

Nové zariadenia uľahčia prácu zamestnancom, keďže objem hotovosti sa výrazne zníži.

Na snímke primátorka mesta Púchov Katarína Heneková si vyberá balík, ktorý jej Slovenská pošta zaslala cez balíkobox.
Na snímke primátorka mesta Púchov Katarína Heneková si vyberá balík, ktorý jej Slovenská pošta zaslala cez balíkobox. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
1. júla 2024 o 18:47 Čas čítania 0:30 Slovenská pošta zvyšuje od júla ceny služieb. Po novom si priplatíš najmä za poštové zásielky Slovenská pošta zvyšuje od júla ceny služieb. Po novom si priplatíš najmä za poštové zásielky
Domov
Zdieľať
Diskusia