Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. augusta 2024 o 14:24
Čas čítania 0:40

Vodič v Nitre unikal policajtom za bieleho dňa. Poškodil niekoľko áut a hlavou prerazil hlavou dvere do banky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Naháňačka sa skončila po tom, čo vodič hlavou vrazil do dverí banky.

Divoká jazda 33-ročného vodiča ulicami Nitry skončila nárazom do oplotenia a poškodenými autami. Vodič pri unikaní vrazil hlavou do dverí banky. Dopravná nehoda sa stala uplynulý piatok popoludní.


Vodič vozidla Suzuki smeroval po Štefánikovej triede smerom do centra Nitry. Za križovatkou Cabajská pri prechádzaní cez jazdné pruhy z doposiaľ presne nezistených príčin bočne narazil do Škody Karoq. Vysokou rýchlosťou ďalej pokračoval v jazde do centra mesta, pričom v križovatke s ulicou Richtára Peregrina prešiel do protismernej časti vozovky. Tam bočne narazil do vozidla Audi A6, ktoré čakalo na semaforoch.

Vodič pokračoval veľkou rýchlosťou vo svojej jazde. Na križovatke pri obchodnom centre, kde odbočoval na Štúrovu ulicu, narazil do autobusu. Ani to ho nedonútilo zastaviť. Na ulici Fraňa Mojtu vyšiel mimo cestu vľavo a narazil do oplotenia. Keď sa pokúsil z miesta nehody utiecť, hlavou prebil dvere do banky.

Vodič nebol pod vplyvom alkoholu

 Policajti podrobili vodiča dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Zároveň mu bola odobratá krv na toxikologické vyšetrenie. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina nehody sú predmetom vyšetrovania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia