Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
13. septembra 2024 o 6:46
Čas čítania 0:29

Tesco znížilo ceny najžiadanejších potravín. V programe sa nachádza viac ako 1000 produktov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Produkty sa v reťazcoch nachádzajú pod červeným logom.

  • Obchodný reťazec Tesco v rámci programu Garancia ceny zákazníkom garantuje nízke ceny pri najžiadanejších produktoch každodennej spotreby.
  • V zozname produktov sa nachádzajú výrobky, ktoré patria pod Tesco, ale aj iné značky, ako napríklad Rajo, Pribináčik, Rajec, Milka či Coca-Cola.

Citát: „Zlacňujeme stovky ďalších produktov so zameraním na značkové čerstvé aj trvanlivé produkty a nápoje, ktoré sú odteraz označené červeným logom Garantujeme nízke ceny. Zákazníci tak v Tescu dlhodobo ušetria aj mimo špeciálnych akcií,“ hovorí marketingová riaditeľka Tesca na Slovensku Diana Golanová.

Širší kontext: Produkty sa v reťazcoch nachádzajú pod červeným logom. V programe sa nachádza viac ako 1000 produktov. Odborníci ceny výrobkov sledujú na týždennej báze a následne nastavujú ceny tak, aby boli nižšie a dostupnejšie.

Prečítaj si aj tieto články:

11. septembra 2024 o 10:36 Čas čítania 0:13 Pred nedeľou si nezabudni nakúpiť. Obchody na Slovensku budú zatvorené Pred nedeľou si nezabudni nakúpiť. Obchody na Slovensku budú zatvorené
29. augusta 2024 o 9:12 Čas čítania 0:30 Papierové bločky môžu byť čoskoro minulosťou. Niektoré obchody na Slovensku skúšajú nový systém Papierové bločky môžu byť čoskoro minulosťou. Niektoré obchody na Slovensku skúšajú nový systém
7. septembra 2024 o 13:06 Čas čítania 0:21 Na východe Slovenska postavia ďalšie nákupné centrum. Zákazníkov potešia nové obchody a hypermarket Na východe Slovenska postavia ďalšie nákupné centrum. Zákazníkov potešia nové obchody a hypermarket
Tesco
Tesco Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Domov
Zdieľať
Diskusia