Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
včera 18. septembra 2024 o 13:36
Čas čítania 0:22

Slovenská polícia spúšťa veľkú akciu, posvietia si na mnohých vodičov. Zverejnili, kedy budú policajné kontroly

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia spustila dopravnú akciu, na cestách bude viac hliadok.

Polícia sa v priebehu tohto týždňa zameria na kontrolu dodržiavania dopravných predpisov. Akcia, ktorú budú policajti vykonávať na cestách do nedele, súvisí s úlohami, ktoré vyplývajú z členstva v medzinárodnej organizácii Roadpol.

Cieľom policajnej akcie bude upozorniť na bezpečnosť na cestách a poukázať na príčiny smrteľných nehôd.

„Krajské riaditeľstvá prijali aj vlastné opatrenia, takže policajtov bude viac po celom Slovensku,“ zdôraznila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Martina Sláviková.


Hovorkyňa tiež upozornila, že od začiatku roka eviduje polícia 8074 dopravných nehôd. Zomrelo pri nich 177 ľudí, z toho 28 motocyklistov, 36 chodcov a 11 cyklistov.

18. septembra 2024 o 9:17 Čas čítania 0:56 Dajú im príspevok až 5000 eur. Štát sa chystá jednorázovo odmeniť konkrétne skupiny zamestnancov, už zverejnili podmienky Dajú im príspevok až 5000 eur. Štát sa chystá jednorázovo odmeniť konkrétne skupiny zamestnancov, už zverejnili podmienky
Domov
Zdieľať
Diskusia