Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 21. septembra 2024 o 10:34
Čas čítania 0:31

Robert Fico na Úrade vlády oslavoval narodeniny, prišiel aj Pellegrini: Sú to moje ‚nulté‘ narodeniny po atentáte

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Robertovi Ficovi prišli zablahoželať aj viacerí členovia strany Hlas-SD.

Robert Fico oslávil svoje 60. narodeniny na Úrade vlády. Zúčastnili sa ho viacerí slovenskí politici aj mimo strany Smer-SD. Na fotografiách, ktoré zverejnila poslankyňa Jana Vaľová vidieť, že na Úrade vlády prišli viacerí členovia strany Hlas-SD. 

Ficove okrúhle narodeniny prišiel osláviť aj prezident Peter Pellegrini, ktorý stál dlhé roky po boku Roberta Fica v strane Smer-SD. Ficovi na oslavách zahrali aj folkloristi, ktorí predsedovi vlády zahrali pieseň „Na kráľovej holi“, ktorú si s nimi Fico zaspieval. Rovnakú pieseň si spieval aj na balkóne centrály Smeru, keď zistil, že vyhral jesenné parlamentné voľby.

Fico na oslavách vystúpil aj s príhovorom. „Oslavujem, že som sa dožil 60-tky, ale vlastne sú to moje ‚nulté‘ narodeniny po atentáte na moju osobu. A som rád, že som živý medzi Vami a môžem ďalej pracovať pre Slovensko,“ povedal. 

fico
Zdroj: Facebook/Jana Vaľova
Domov
Zdieľať
Diskusia