Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
dnes 23. septembra 2024 o 20:29
Čas čítania 0:19

Máš ju v peňaženke? Kremnická mincovňa vydala novú supervzácnu dvojeurovku, počet kusov je limitovaný

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dizajn mince navrhol Roman Lugár.

  • Na trhu sa objavila nová pamätná 2-eurová minca, ktorú vydali pri príležitosti 100. výročia založenia Medzinárodného maratónskeho behu v Košiciach.
  • Zberateľský kúsok kúpiš za sumu 2,70 eur.
  • Mincovňa Kremnica informuje, že dostupných je len 5-tisíc proof-like vyhotovení. V obehu sa vyskytne až 995-tisíc euromincí.

Dizajn navrhol Roman Lugár. Národná banka Slovenska tento rok vydala aj novú striebornú mincu v hodnote 10 eur. Zberateľský kúsok je venovaný Jánovi Chryzostomovi Korcovi pri príležitosti 100. výročia jeho narodenia.

Prečítaj si aj tieto články:

22. septembra 2024 o 14:30 Čas čítania 4:18 Bol som nakupovať v lacných ázijských obchodoch. Namiesto CK mali OK, miesto Nike Knie. Bloček som nedostal (Reportáž) Bol som nakupovať v lacných ázijských obchodoch. Namiesto CK mali OK, miesto Nike Knie. Bloček som nedostal (Reportáž)
20. septembra 2024 o 7:24 Čas čítania 0:20 Pepco sťahuje z celého slovenského trhu lampu. Nespĺňa normy, ľuďom môže ublížiť elektrický prúd Pepco sťahuje z celého slovenského trhu lampu. Nespĺňa normy, ľuďom môže ublížiť elektrický prúd
19. septembra 2024 o 17:08 Čas čítania 0:34 Tesco rozširuje populárnu službu do ďalších slovenských miest. Donášku potravín môže po novom využiť 100-tisíc obyvateľov Tesco rozširuje populárnu službu do ďalších slovenských miest. Donášku potravín môže po novom využiť 100-tisíc obyvateľov

Domov
Zdieľať
Diskusia