Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
dnes 4. októbra 2024 o 8:29
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Rozruch na slovenských železniciach. Pre nahlásenie podozrivého predmetu je obmedzená vlaková doprava v Kysaku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Úplné obnovenie vlakovej dopravy zatiaľ nevedia presne určiť.

Pre nahlásenie podozrivého predmetu vo vlaku Ex600 je aktuálne obmedzená vlaková doprava v železničnej stanici (ŽST) Kysak. Ako pre TASR uviedli z odboru komunikácie a marketingu Železníc Slovenskej republiky (ŽSR), v piatok o 5.20 h po zastavení spomenutého vlaku v stanici, bolo členom vlakového personálu nahlásené nájdenie podozrivého predmetu na toalete vozňa.


„Následne bol preto zabezpečený výstup cestujúcich zo súpravy. O 5.28 h bol vydaný zákaz jazdy vlakov do a cez ŽST Kysak. O 5.45 h bol predmet skontrolovaný hliadkou Policajného zboru (PZ) SR, bol požadovaný zásah pyrotechnikov a Hasičského a záchranného zboru. O 6.00 h bol daný súhlas PZ SR na jazdu vlakov po vzdialenejších koľajach,“ priblížili z odboru komunikácie a marketingu ŽSR.

Úplné obnovenie vlakovej dopravy v ŽST Kysak podľa nich nateraz nevedia presne určiť.

Správu budeme aktualizovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia