Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
dnes 8. októbra 2024 o 11:59
Čas čítania 0:30

AKTUÁLNE: Peter Pellegrini neprijal demisiu ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej. Má jednu podmienku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zuzana Dolinková sa dnes stretla s Petrom Pellegrinim.

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková v utorok doručila prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu svoju demisiu. Potvrdila to po spoločnom utorkovom stretnutí s tým, že hlava štátu ju ešte neprijala. Pellegrini požiadal Dolinkovú, aby až do prijatia jej demisie naplno vykonávala svoju funkciu. 

„Ja som ešte stále ministerkou zdravotníctva. Demisiu som síce doručila, ale ešte nebola prijatá,“ poznamenala. Potvrdila, že vo funkcii by mala skončiť až po tom, ako bude dohoda na jej nástupcovi.

To, kto ju na poste nahradí, je podľa Dolinkovej slov na predsedovi Hlasu-SD Matúšovi Šutajovi Eštokovi a jeho dohode s premiérom a prezidentom. Verí, že nový minister bude mať potrebnú podporu, najmä od šéfa rezortu financií. Avizovala, že o ďalších krokoch a jej prípadnom pôsobení v Národnej rade SR ako poslankyňa bude informovať po prijatí demisie.

Späť
Zdieľať
Diskusia