Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
dnes 9. októbra 2024 o 12:34
Čas čítania 0:39

Matovičovi vymazali facebookovú stránku s 230-tisíc sledovateľmi. Tvrdí, že po jeho strane ide Haščák z Penty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O zrušení straníckeho profilu informoval poslanec Michal Šipoš na sociálnej sieti.

Spoločnosť Meta zablokovala facebookovú stránku Hnutia Slovensko. O jej zrušení informoval šéf poslaneckého klubu Michal Šipoš na sociálnej sieti. Strana Igora Matoviča tak prišla o 228-tisíc sledovateľov.

Šipoš v príspevku tvrdí, že Facebook stránku hnutia zablokoval bez upozornenia. „Od začiatku sa nás snažia zakázať. Od oligarchov, cez vládne strany až po väčšinu médií. Blokujú nás, nepozývajú nás do TV debát, nepíšu o nás, nechodia na naše tlačovky…,“ komentuje v príspevku.

Predseda hnutia Igor Matovič tvrdí, že ide o iniciatívu Jaroslava Haščáka z Penty. „Haščák z Penty spolu s vládnou mafiou sa o odstrihnutie nášho hnutia od ľudí snažia permanentne. Zrejme tentokrát boli úspešní,“ napísal. 

„Sme doslova Zakázané hnutie. Opozícia s koalíciou nás spoločne vyblokovali z akýchkoľvek politických relácií v TV. V správach máme len zlomok priestoru. Live prenosy z tlačoviek tak v 1/1000 v porovnaní s ostatnými. V ostatných médiách v moci Penty či progresívcov sme skoro vôbec neni a keď, tak naschvál negatívne. A teraz sme zablokovaní aj na FB,“ sťažuje sa ďalej Matovič. 

Domov
Zdieľať
Diskusia