Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
23. januára 2023, 19:17
Čas čítania 0:32

VIDEO: Slovenskí policajti neverili vlastným očiam. Na diaľnicu D2 prišla po nehode príbuznému pomáhať opitá žena

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rodinný príslušník ju zavolal, aby mu prišla pomôcť. Jeho príbuzná však na mieste neprešla dychovou skúškou.

Bratislavskí dopravní policajti riešili v nedeľu 22. januára bizarný prípad. Jeden z účastníkov havárie na diaľnici D2 zavolal svoju príbuznú, ktorá mu mala pomôcť. Tá sa však rozhodla šoférovať na miesto nehody napriek tomu, že bola pod vplyvom alkoholu, informuje Polícia SR.

„Žena bola po príchode na miesto podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorá skončila s prekvapivým výsledkom! Nameraná bola hodnota 0,29 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 0,60 promile,“ uviedli policajti.

Dychovú skúšku potom opakovali ešte niekoľkokrát, aby sa uistili, že je výsledok správny. Pozitívny bol však pri všetkých pokusoch a hodnota ostala nezmenená.

„Ďalšia jazda jej bola dopravnými policajtmi na mieste zakázaná. Za toto porušenie pravidiel cestnej premávky jej hrozí finančná pokuta vo výške 150 až 800 eur a rovnako aj zákaz činnosti až na tri roky,“ dodali.

Domov
Zdieľať
Diskusia