Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
19. marca 2023, 10:26
Čas čítania 0:57

Lacný módny obchod Primark hľadá zamestnancov. Brigádnici môžu získať aj zľavu na tovar

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pôvodne mali otvoriť už minulý rok, napokon to presunuli až na rok 2023.

Obchod s lacným oblečením a doplnkami Primark otvorí v Bratislave už v máji. Dvojpodlažná predajňa írskeho reťazca bude v novej a väčšej Eurovei a teraz do nej začali hľadať aj zamestnancov a zamestnankyne.

Medzi otvorenými pozíciami je priestor na brigádnickú prácu aj zamestnanecký pomer, dokonca aj na manažérskej pozícii. Na portáli Profesia pribudlo niekoľko inzerátov. Brigádnikom alebo brigádničkám ponúkajú plat 5,50 € za hodinu, trvalú zamestnaneckú zľavu na nákup v Primarku, ale aj bezplatné psychologické, právne a finančné poradenstvo.

V prípade trvalého pracovného pomeru na poste asistenta alebo asistentky predaja ponúkajú mesačnú mzdu 1 200 €, k tomu stravné lístky či príspevok na stravu a aj zľavu či bezplatné poradenstvo ako pri brigáde.

Ak máš manažérske vlohy, chceš mať viac zodpovednosti a viesť celý tím, zaujme ťa zrejme pozícia tímového manažéra alebo manažérky. Podľa inzerátu budeš mať plnú obchodnú zodpovednosť za svoje oddelenie, budeš mať dohľad nad pokladňami a kabínkami, máš viesť a koučovať asistentov predaja vo svojom oddelení.

primark inzerát
Zdroj: Profesia.sk

„Je to skvelá príležitosť, ako rozvíjať manažérsku kariéru v Primarku. Poskytneme vám na mieru šitý program rozvoja manažmentu a podporu, aby ste sa na túto úlohu pripravili a pokročili vo svojej kariére, a budete mať priamy vplyv na úspech nášho obchodu,“ píšu v inzeráte.

Medzi výhodami je aj možnosť kariérneho rastu, práca v priateľskom kolektíve a vo firme, ktorá kladie dôraz na diverzitu, inklúziu a etiku.

Reťazec zákazníkom ponúka bohatý sortiment oblečenia pre všetky vekové kategórie, doplnky, dekorácie aj kozmetiku.

Domov
Zdieľať
Diskusia