Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
17. apríla 2023, 10:10
Čas čítania 0:30

FOTO: Zlodejovi, ktorý v Bratislave vykradol veterinárnu ambulanciu, zachytila tvár bezpečnostná kamera. Ulakomil sa na 500 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z miesta ukradol hotovosť vo výške viac ako 500 eur.

Aktualizované (11:50): Polícia informovala, že pátranie po mužovi bolo ukončené.

Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý vykradol jednu z veterinárnych ambulancií v Starom Meste v Bratislave. Poškodením majetku a odcudzením hotovosti spôsobil muž celkovú škodu vo výške 520,65 eura. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave o tom informovalo na sociálnej sieti.


„Neznámy páchateľ mal poškodiť okno a následne vniknúť do vnútorných priestorov ambulancie, kde odcudzil z pokladničky finančnú hotovosť,“ priblížila polícia. V súvislosti s vyšetrovaním prečinu krádeže sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc.


Neznámym páchateľom je holohlavý, približne 45-ročný muž športovej postavy, vysoký asi 195 centimetrov. Na tvári má prešedivené strnisko.

„Akékoľvek poznatky, ktoré by viedli k zisteniu totožnosti osoby na fotografiách, vás žiadame oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ vyzvala polícia.

Zlodej
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia