Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
18. apríla 2023 o 15:18
Čas čítania 0:38

VIDEO: Takto naivná starenka v Bratislave odovzdala podvodníkovi tisíce eur v hotovosti. Nachytal ju na rozšírený výmysel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ak páchateľa spoznáš, kontaktuj políciu.

Bratislavskí policajti hľadajú falošného muža zákona. K pátracej výzve pripojili na Facebooku aj video spred ružinovského obchodného centra, ktoré zachytáva, ako podvodníkovi starenka odovzdala vyššiu sumu peňazí. Pátranie súvisí s vyšetrovaním zločinu podvodu spáchaného formou spolupáchateľstva.

Podľa zatiaľ zistených informácií neznámy páchateľ telefonicky kontaktoval 77-ročnú seniorku, ktorú oklamal, že je policajtom a snaží sa ochrániť jej finančnú hotovosť aj cennosti pred podvodníčkou. Údajná podvodníčka sa podľa jeho slov vydávala za pracovníčku pošty.

Žena zo strachu o majetok konala podľa pokynov falošného policajta a pred reštauráciou na Seberíniho ulici v Bratislave odovzdala mužovi v sivom oblečení finančnú hotovosť vo výške 2 000 €.

Následne pred predajňou s ovocím a zeleninou odovzdala rovnakému mužovi hotovosť vo výške 500 € spolu s cennosťami zo zlatého kovu. Nakoniec sa presunula do banky, kde vybrala zo svojho účtu hotovosť vo výške 8 800 €, ktorú odovzdala taktiež tomuto mužovi.

Akékoľvek poznatky k zisteniu totožnosti osoby vo videu môžeš ohlásiť na čísle 158 alebo fyzicky na policajnej stanici.

Domov
Zdieľať
Diskusia