Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
20. apríla 2023, 7:41
Čas čítania 0:51

Tragédia v Petržalke mohla byť rituálnou vraždou. Polícia má nové informácie o možnom členstve v sekte, zmiatla ich falošná stopa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Od rodinnej tragédie v Petržalke uplynulo už niekoľko týždňov. Polícia smrť obetí aj naďalej vyšetruje. Objavili sa informácie, že pracuje aj s možnosťou, že by mohlo ísť o rituálnu vraždu členov sekty.

Pred vyše mesiacom vyhasol v bratislavskej Petržalke život dvoch dospelých ľudí a jedného dieťaťa. Okolnosti záhadnej vraždy sú aj naďalej predmetom policajného vyšetrovania. Podľa informácií TV Markíza polícia pracuje aj s verziou, že by mohlo ísť o rituálnu vraždu. 

Podľa dostupných informácií mali zosnulí súrodenci blízko k sekte. V ich byte našli policajti aj dobodané telo 9-ročného chlapca.

Okolnosti tragickej marcovej nedele tak naďalej nie sú objasnené. Súrodenci pochádzali z lekárskej rodiny, pracovali v zdravotníctve a doposiaľ viedli normálny život. Podľa výsledkov pitvy umrel chlapec na bodné poranenia prvý. Z pitvy tiež vyplýva, že si bodné zranenia spôsobila matka chlapca sama.

Polícia zároveň tvrdí, že pri pátraní po predmetnom byte ich zmiatla stopa, ktorú dostali od susedy.

Tragédia vyvoláva viacero otáznikov

Približne o desiatej ráno vypadol z okna na betónovú plochu 27-ročný muž. Vážnym zraneniam podľahol pri prevoze do nemocnice. Z rovnakého bytu jeho 39-ročná sestra vypadla až o približne päť až šesť hodín. V byte následne našli telo dobodaného chlapca.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Podľa prvých informácií polícia predpokladala, že brat zaútočil nožom na svoju sestru aj synovca a po skutku vyskočil z okna. Po tom, čo sa žena prebrala z bezvedomia a uvidela svoje mŕtve dieťa, podobne ako brat vyskočila z okna. Policajti pracujú aj s verziou, že za smrťou troch členov rodiny stoja vážne finančné problémy.

Domov
Zdieľať
Diskusia