Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
20. apríla 2023, 13:59
Čas čítania 0:56

Nové zistenie v prípade Tomyho Kottyho. Pravdepodobne sa vyhne časti trestu za násilné správanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Známy moderátor a spevák Tomáš Drahoš sa možno vyhne časti trestu za násilné správanie voči svojej expriateľke.

Známy slovenský moderátor a spevák Tomáš Drahoš, ktorý vystupuje pod pseudonymom Tomy Kotty, sa možno vyhne časti trestu za násilné činy, ktorých sa dopustil voči svojej bývalej priateľke Ráchel. I keď influencerku a modelku zbil údajne dvakrát, trestné stíhanie začala polícia len v jednom prípade, informuje Nový Čas.

Ráchel sa totižto ani po jednom z napadnutí neodhodlala podať na svojho expriateľa trestné oznámenie. Po prvej bitke za ňu na Kottyho podal trestné oznámenie niekto iný, naposledy však nikto neupozornil príslušné autority. 

Policajný prezident Štefan Hamran pre Nový Čas uviedol, že po druhom, medializovanom napadnutí neprišla Ráchel ani nikto z jej blízkych nahlásiť trestný čin na príslušnom policajnom oddelení. Muži zákona tak majú zaviazané ruky a s vyšetrovaním nemôžu ani začať.

Bola na dovolenke, a tak nikto nepodal trestné oznámenie

„Dozvedeli sme sa to zo sociálnych sietí, že došlo k nejakému ďalšiemu násilnému aktu. Poškodená odišla na dovolenku k moru. Keď sa vrátila, naša kriminálka ju kontaktovala, lebo potrebovala informácie k tomu skutku. Povedala, že na dovolenke si to v podstate rozmyslela a ona mu odpustila,“ priblížil Hamran pre Nový Čas.

4. mája 2024, 12:30 Čas čítania 3:47 Príbeh Američanky, ktorá sa 12 rokov nepohla z gauča: keď ju záchranári našli, časti jej tela sa „roztekali“ do matraca Príbeh Američanky, ktorá sa 12 rokov nepohla z gauča: keď ju záchranári našli, časti jej tela sa „roztekali“ do matraca

Dodal, že v prípade druhého napadnutia pravdepodobne nezačne žiadne trestné stíhanie. Na to, aby policajti mohli začať konať, by musela influencerka podať trestné oznámenie. Podľa slov Hamrana ju k tomu nikto, ani polícia, nemôže donútiť.

Nakoniec policajný šéf dodal, že v prvej veci vedú viacero trestných konaní. V jednom z nich už dokonca vzniesli voči Tomymu Kottymu obvinenie.

Byt influencerky Ráchel, ktorý zdemoloval jej expriateľ.
Byt influencerky Ráchel, ktorý zdemoloval jej expriateľ. Zdroj: Instagram/@rachellkka
Domov
Zdieľať
Diskusia