Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
22. apríla 2023, 18:41
Čas čítania 0:52

Ďalšia streľba v USA: Policajti si pomýlili adresu pri zásahu a zastrelili nevinného otca dvoch detí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V domnienke, že čelia ozbrojenému páchateľovi, začali policajti na muža strieľať. Dvere im však otvoril niekto úplne iný.

Spojenými štátmi otriasol prípad ďalšej streľby. Tentokrát však išlo o omyl polície, ktorá si údajne pomýlila adresu pri zásahu v prípade nahláseného domáceho násilia a zastrelila nevinného človeka. Tragická udalosť sa stala v štáte Nové Mexiko. Zábery z kamier zverejnil miestny úrad. O prípade informuje CBSNews.

Ozbrojení muži zákona mali prísť ku vchodovým dverám, kde zaklopali a ohlásili sa. Medzičasom komunikovali s dispečerom, ktorý im oznámil, že si adresu zmýlili a miesto nahláseného incidentu sa nachádza o ulicu vedľa. 

Keď boli policajti na odchode, vo dverách sa zjavil údajne ozbrojený majiteľ domu, ktorý sa okamžite ocitol pod streľbou od policajtov. Okolnosti ohľadom toho, či bol skutočne muž ozbrojený, ešte nie sú známe. 

„Ešte raz by sme chceli vyjadriť sústrasť rodine Dotsonovcov a ako váš policajný šéf by som chcel vyjadriť, ako veľmi ma mrzí, že k tejto tragédii došlo. Budeme aj naďalej poskytovať aktuálne informácie, ako len budeme môcť,“ cituje vyjadrenie policajta spravodajský web.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Kamerové záznamy zachytávajú ako postrelený muž padá k zemi a taktiež ako po chvíli streľbu policajtom opätuje jeho žena. Tá však zrejme netušila, kto sa za dverami nachádza. Policajti vystrelili k domu opäť, no ženu nezranili. V dome sa mali nachádzať aj dve malé deti. 

Práve jedno z detí, konkrétne dcéra zraneného mala zavolať neskôr na linku 911 s tým, že jej otec potrebuje pomoc.

Domov
Zdieľať
Diskusia