Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
27. apríla 2023 o 8:36
Čas čítania 0:24

VIDEO: Nezodpovedný vodič letel po D1 rýchlosťou až 184 km/h. Okrem pokuty dostal nepríjemný darček

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okrem zadržaného vodičského oprávnenia mu na mieste uložili aj blokovú pokutu.

Bratislavskí dopravní policajti na diaľnici D1 zaznamenali prípad nezodpovedného 30-ročného vodiča, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť až o 74 kilometrov za hodinu. Za takýto priestupok mu zadržali vodičský preukaz a udelili blokovú pokutu, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Ďalší nezodpovedný vodič, ktorého namerali policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave na diaľnici D1, bol 30-ročný vodič vozidla zn. Volkswagen. Ten na uvedenej ceste v smere do Bratislavy jazdil rýchlosťou 184 km/h,“ priblížili muži zákona.

Vodiča dostihli krátko po tom, čo sa dopustil priestupku. „Za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 74 km/h mu bol zadržaný vodičský preukaz a uložená bloková pokuta na mieste nezaplatená,“ uzavreli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia