Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
27. apríla 2023 o 17:16
Čas čítania 0:32

FOTO: Rakúšan zaslal na slovenský účet 130-tisíc eur, lebo chcel auto. Prišiel o všetky peniaze a vozidlo nikdy neuvidel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia hľadá muža, ktorý odcudzil Rakúšanovi viac ako 130-tisíc eur.

Kriminálka vyšetruje prípad, v ktorom neznámy páchateľ so slovenským bankovým účtom odcudzil rakúskemu občanovi viac ako 130-tisíc eur. Informovala o tom polícia prostredníctvom sociálnej siete.

„Národná centrála osobitných druhov kriminality vyšetruje prípad, v ktorom rakúsky občan prišiel presne o 130 800 eur. Takúto čiastku poslal na slovenský účet s tým, že si kupuje automobil. Dodnes ho nedostal,“ priblížili policajti.

Majú fotografiu hľadanej osoby

Polícia žiada občanov o pomoc. V príspevku zverejnili aj fotografiu podozrivej osoby, ktorá odcudzené peniaze niekoľkokrát vyberala z bankomatov. „Ak ho poznáte, napíšte nám do súkromnej správy alebo zavolajte na číslo 158,“ dodali muži zákona.

Zároveň zverejnili aj opis hľadanej osoby: „Osoba mužského pohlavia vo veku asi 50 rokov, na očiach má okuliare hranatejšieho tvaru, v ľavej ruke drží zväzok kľúčov a elektronickú cigaretu. Oblečené má tričko s krátkym rukávom bledohnedej farby.“

Domov
Zdieľať
Diskusia