Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
27. apríla 2023 o 13:46
Čas čítania 0:34

Zábery, z ktorých mrazí: vodič pri Bystrici vletel do zaparkovaného kamióna, pomôcť mu už nedokázali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K tragickej autonehode došlo pri vjazde na odpočívadlo Sverepec.

V stredu 26. apríla došlo pri vjazde na odpočívadlo Sverepec v okrese Považská Bystrica k tragickej nehode, ktorá si vypýtala život 30-ročného vodiča. Policajti o tom informovali prostredníctvom sociálnej siete.

„Pri vjazde na odpočívadlo Sverepec z doposiaľ nezistených dôvodov s vozidlom krátko pred 22.00 hod. narazil do zadnej časti tam zaparkovaného nákladného motorového vozidla, pričom zostal zakliesnený na sedadle vodiča,“ priblížili v statuse.

Vodič nemal šancu prežiť

Po príchode policajnej hliadky našli vozidlo Dacia Sandero zakliesnené pod kolesami kamióna. Auto spôsobilo požiar, ktorý sa následne snažili policajti spoločne so svedkami uhasiť.

„30-ročný vodič Dacia Sandero utrpel pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom,“ dodávajú v príspevku. Policajti v súvislosti s nehodou začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Momentálne nie je známa príčina dopravnej nehody ani to, či bol u vodiča prítomný alkohol v krvi. „Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania,“ uzavreli policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia