Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
28. apríla 2023 o 11:44
Čas čítania 0:38

Lacný obchod Action láka na slušný plat v pobočkách po celom Slovensku. Nepotrebuješ ani maturitu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V Actione sú vítaní študenti, matky na materskej dovolenke aj dôchodcovia.

Diskontný reťazec Action pred niekoľkými týždňami otvoril svoje brány na Slovensku. Za krátky čas už jeho vedenie oznámilo expandovanie do viacerých miest po celej krajine. Zákazníkov láka na nízke ceny, no ich ponuka zaujme aj uchádzačov o prácu. 

Na portáli Profesia pravidelne zverejňujú nové pracovné ponuky. Najnovšie hľadajú zamestnancov predajní v Trnave, Martine a Spišskej Novej Vsi. Ponúkajú prácu na plný úväzok, čiastočný úväzok aj na dohodu. Vítaní sú študenti, matky na materskej dovolenke aj dôchodcovia. 

Plat poteší predovšetkým študentov

Pri 20-hodinovom týždennom úväzku ponúka spoločnosť platové ohodnotenie od 520 eur mesačne. Zamestnancov, ktorí v reťazci radi nakupujú, poteší aj zamestnanecká zľava 15 % na celý sortiment. 

Action ponúka sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Značka svoje produkty rozdeľuje do 14 kategórií ako multimédiá, domácnosť, záhrada, pranie, šport, oblečenie, dekorácie, hračky či osobná starostlivosť a domáci miláčikovia.

Domov
Zdieľať
Diskusia