Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
2. mája 2023 o 15:15
Čas čítania 0:48

Agresívny 67-ročný dôchodca pri Púchove napadol a okradol poštárku. Hodil ju na zem, kde ženu do stehna pohrýzol pes

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Starší muž bol viacnásobne súdne trestaný, teraz mu hrozí až dvanásť rokov za mrežami.

Poštárku v jednej z obcí pri Púchove napadol počas výkonu práce 67-ročný dôchodca. Ten sa na ňu rozhodol fyzicky zaútočiť počas toho, ako od neho išla vyberať platbu za energie, informuje polícia na sociálnej sieti.

Viackrát súdne trestaný muž na poštárku zaútočil v čase, keď z tašky vyberala služobnú peňaženku. Dôchodca ju navyše okradol. 

„Počas toho, ako bola v pokľaku a otočená chrbtom k mužovi, ten k nej zozadu pristúpil a fyzicky ju napadol. Chytil ju za golier bundy a za vlasy a ťahal ju smerom do garáže. Poškodená spadla na zem, keď sa snažila postaviť, muž ju opäť začal ťahať smerom do garáže, pričom v ruke držal nôž,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Trauma na celý život

Ako dodala, žena začala kričať o pomoc. Podarilo sa jej útočníkovi vytrhnúť, pričom spadla na chrbát. Dostala sa až na dosah psovi na reťazi, ktorý ju pohrýzol do stehna. Napokon sa žene podarilo z dvora ujsť.

„Policajti muža zadržali nasledujúci deň v Púchove. Obvinený spáchal skutok počas doby podmienečného prepustenia, polícia navrhla väzobné stíhanie. Doručovateľka utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s presne neurčenou dobou liečby,“ doplnila Kuzmová s tým, že mužovi hrozí trest odňatia slobody až na 12 rokov.

pošta
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia