Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
2. mája 2023, 18:47
Čas čítania 0:27

VIDEO: Matoviča napadli na pochode za práva transrodových ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Fyzickým a verbálnym útokom čelil šéf hnutia OĽaNO počas rozhovoru pre redakciu Refresher News.

Počas protestu za práva transrodových ľudí došlo k fyzickému a verbálnemu útoku na poslanca Igora Matoviča. K napadnutiu Matoviča došlo počas toho, ako poskytoval rozhovor pre redakciu Refresher News.

Šéf hnutia OĽaNO pobúril dav po tom, čo ľudia započuli jeho odpovede na otázky týkajúce sa práv LGBTI+ ľudí. Matovič v rozhovore podobné stretnutia a protesty označil za LGBTI+ propagandu, čo sa nepáčilo viacerým účastníkom, ktorí jeho vyjadrenia považovali za provokáciu.

Pokojný pochod preto vyústil do verbálnych útokov, ktoré si Matovič začal natáčať na mobilný telefón. Naštvaní protestujúci sa pokúsili poslancovi mobil vytrhnúť z rúk, keďže si neželali, aby ich natáčal. Počas tohto pokusu došlo aj k fyzickému napadnutiu, keď jeden z účastníkov sotil Matoviča.

Domov
Zdieľať
Diskusia