Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
4. mája 2023 o 11:26
Čas čítania 0:37

Opitého vodiča pri Košiciach nezastavil ani náraz do značky. Rozbehol sa na Medzev, stopli ho až policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nezastavilo ho ani dopravné označenie, do ktorého takmer nabúral.

Košickí policajti zastavili 52-ročného vodiča autobusu, ktorému počas výkonu služby namerali viac ako 2 promile alkoholu v krvi. Vo vozidle sa nachádzali traja cestujúci, nikto sa však nezranil, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Včera popoludní viedol medzimestský autobus zn. Iveco 52-ročný vodič po obci Jasov v smere od obce Poproč. Pred jedným z rodinných domov sa však pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke, s autobusom zišiel k pravému okraju cesty, kde zachytil dopravné značenie, ktoré bolo v trávnatom poraste,“ priblížili policajti.

Zastavila ho až policajná hliadka

Ani tento incident šoféra autobusu neodradil. V ceste pokračoval ďalej smerom na obec Medzev, kde ho pri areáli jednej z firiem zastavila policajná hliadka. Tá ho na mieste podrobila dychovej skúške.

„Jej výsledok bol 1,10 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,29 promile, opakovaná dychová skúška mala dokonca stúpajúcu tendenciu,“ dodali.

Vodič teraz čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia