Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. mája 2023 o 9:15
Čas čítania 0:29

Známy obchodný reťazec sťahuje z predaja korenie. Balenie obsahuje nebezpečný chemický pach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zakúpený tovar môžu zákazníci vrátiť v ktorejkoľvek predajni.

Obchodný reťazec BILLA v najnovšej tlačovej správe uvádza, že sa z predaja rozhodol stiahnuť produkt Clever škorica. Ide o mletú škoricu v 30-gramovom balení. Ako prvý na to upozornil portál Startitup.

„Nemožno totiž vylúčiť potenciálne zdravotné riziko, nakoľko na základe senzorického testu bol zistený nečistý, cudzí a chemický pach,“ uvádza BILLA. V správe zároveň dodáva, že ide o produkty s dátumom minimálnej trvanlivosti do 11. 1. 2025.

„Ospravedlňujeme sa vám za spôsobené nepríjemnosti, je nám to skutočne veľmi ľúto. K informovaniu sme pristúpili bezodkladne, ako sme získali informáciu o výsledkoch testu,“ dodáva obchodný reťazec.

BILLA zákazníkom pripomína, že môžu zakúpený tovar vrátiť v ktorejkoľvek z predajní. Tam by vám mali bez problémov vrátiť peniaze aj v prípade, že nemáte pokladničný doklad z nákupu.

Nebezpečný produkt.
Nebezpečný produkt. Zdroj: BILLA
Domov
Zdieľať
Diskusia