Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
20. mája 2023 o 9:37
Čas čítania 0:25

Na Slovensku otvoria novú nákupnú lokalitu. V meste vznikne asi 100 nových pracovných miest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vznikne na prelome rokov 2023 až 2024.

Novú nákupnú lokalitu v Ružomberku chcú otvoriť na prelome tohto a budúceho roka. Stavajú ju na mieste bývalého nákupného centra medzi kasárňami a centrom. Rozloha výstavby podľa vyjadrení developera nepresiahne plochu pôvodného objektu.

Zároveň developer ubezpečil, že projekt sa nedotýka priľahlého kaštieľa a prestavba nebude zasahovať do jeho aktuálneho stavu.

Developerská spoločnosť Mayflower informovala, že cieľom projektu je využiť prenajímateľnú plochu 4 800 štvorcových metrov tak, aby došlo k oživeniu priestorov čo najcitlivejším zásahom.

„Budeme pracovať s modernými stavebnými materiálmi, aby bola budova vizuálne atraktívna a aby bola energeticky čo najúspornejšia,“ povedal partner v spoločnosti Lukáš Šarközi. Obyvateľom Ružomberka projekt vytvorí približne 100 nových pracovných miest.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Flickr
Domov
Zdieľať
Diskusia