Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
23. mája 2023, 14:52
Čas čítania 0:29

Len 14-ročný chlapec sa s partiou kamarátov po Seredi prevážal na BMW. Problém majú aj rodičia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V aute sa so 14-ročným chlapcom viezli aj dve 15-ročné dievčatá a dvaja 16-roční chlapci.

Na BMW sa po Seredi prevážal len 14-ročný chlapec. V aute sa so 14-ročným chlapcom viezli aj dve 15-ročné dievčatá a dvaja 16-roční chlapci. Za volantom ho spozorovali cez kameru mestskí policajti a prípad posunuli seredským policajtom, informuje polícia na Facebooku. 

Okrem toho, že chlapec jazdil bez vodičského preukazu, auto si bez povolenia požičal od rodičov. Polícia nevodiča rieši za jazdu aj za neoprávnené používanie motorového vozidla. 

Prípad odložia 

Chlapec je už trestne zodpovedný. Pri výsluchu však rodičia nedali súhlas na jeho stíhanie, a tak prípad policajti v zmysle zákona odložia. 

„Za spáchaný priestupok v doprave môže postihnúť iba osobu, ktorá dovŕšila 15 rokov. Hoci zákon neumožňuje postihnúť maloletú osobu, zodpovednosť preberá majiteľ vozidla alebo osoba, ktorá mu vozidlo zverila do rúk,“ vysvetľujú policajti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia