Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
26. mája 2023 o 9:07
Čas čítania 0:33

Zvyčajne pomáhajú oni, teraz policajtom s defektom pomohol okoloidúci šofér. Zachránil ich, keď nemohli vymeniť koleso

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajná hliadka zistila, že svojpomocne nedokáže povoliť skrutky na kolese svojho služobného auta.

Slovenských policajtov s defektom zachránil ochotný okoloidúci šofér, ktorý si ich všimol stáť na krajnici. Polícia sa často chváli dobrými skutkami, keď jej príslušníci pomáhajú šoférom v problémoch, no tentoraz sa karta obrátila. 

„V utorok 23. mája policajti z oddelenia mýtnej polície v Liptovskom Mikuláši počas služby v Ružomberku dostali defekt,“ píše polícia v statuse na Facebooku a vysvetľuje, že hliadke sa nedarilo povoliť skrutky na kolese služobného auta len za pomoci kľúča.

„Pristavil sa pri nich okoloidúci pán Juraj, ktorý im s náradím, čo mal v aute, pomohol koleso povoliť a aj vymeniť za rezervu,“ konštatuje status. Ochotný šofér si za svoju pomoc vyslúžil nielen poďakovanie od hliadky na mieste, ale teraz už aj verejné poďakovanie spolu s fotkou priamo na hlavnej facebookovej stránke slovenskej polície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia