Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
31. mája 2023 o 9:18
Čas čítania 0:33

ZOZNAM: V týchto 370 predajniach dostanú Slováci 350 € na nový notebook

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Toto je zoznam všetkých 370 predajní po celom Slovensku, kde si môžeš uplatniť príspevok na nový notebook alebo tablet. Na webe Digitálny žiak si jednoducho vyfiltruješ najbližšiu prevádzku podľa kraja a mesta.

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR zverejnilo prostredníctvom portálu Digitálny žiak zoznam predajní, kde si žiaci môžu uplatniť príspevok od štátu na nový notebook alebo tablet. 

Vyše 152-tisíc žiakov základných a stredných škôl môže získať príspevok vo výške 350 eur na nový notebook alebo tablet. Stačí, ak splnia tieto podmienky. 

Žiak, prípadne jeho zákonný zástupca, ktorému bol schválený príspevok, si nový notebook musí vybrať v jednej zo zoznamu predajní. 

Ako postupovať pri kúpe notebooku

V predajni sa žiak musí preukázať SMS validačným kódom, občianskym preukazom zákonného zástupcu, poprípade žiaka, ak je plnoletý. Okrem toho musí mať pripravenú e-mailovú adresu alebo číslo mobilného telefónu, na ktoré je možné zakúpené zariadenie zaregistrovať a aktivovať. 

Toto je zoznam všetkých 370 predajní po celom Slovensku, kde si žiaci môžu príspevok uplatniť. Na webe Digitálny žiak si najbližšiu prevádzku vyfiltrujú jednoducho podľa kraja a mesta.

digitálny žiak, predajne
Zdroj: Digitálny žiak
Domov
Zdieľať
Diskusia